Politica de Retur

PUTETI SOLICITA RETURUL DE PRODUSE PENTRU URMATOARELE SITUATII: 


-Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de GUNTHER TORE SRL.


-Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la sediul GUNTHER TORE SRL sau receptia la domiciliu prin curier- puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.


-Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de GUNTHER TORE SRL.


-Produse defecte in perioada de garantie (conform Conditiilor de garantie)

NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 

Returnarea produselor resigilate

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului. Pentru aceasta categorie de produse contravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:
- produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta;
- defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 15 zile lucratoare;
- produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar

 

Cum functioneaza?

Dreptul de Retur de 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de pe automatizari-online.ro (GUNTHER TORE SRL).Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie trimis un e-mail la adresa contact@automatizari-online.ro cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului, pentru a primi si retransmite formularul de retur. Retururile solicitate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face prin serviciul de curierat agreat, Fan COURIER sau la sediul-ul GUNTHER TORE SRL. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

 

Pasii care trebuie urmati:

1. Expediere mail retur si completare formular sau prezentarea personală in vederea returnarii produsului la sediul GUNTHER TORE SRL.

2. In urma completarii formularului de retur, un curier va prelua in maxim 48 de ore produsul.
3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:
-Mentionarea pe documentul de transport a numarului de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului);
-Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original);
Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o etichetacare sa contina urmatoarele informatii:

 

Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar: GUNTHER TORE SRL
Adresa: Str Ana Davila nr 11, sector 5, Bucuresti
Numar Retur: ****

 

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre GUNTHER TORE SRL, in contul indicat la completarea formularului.

 

De retinut

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

spacer