ALEGEREA CORECTA A UNEI AUTOMATIZARI PENTRU USI DE GARAJ
Important!

Cotele din tabel au caracter de recomandare.

Automatizarile Marantec Comfort 360 si Comfort 370 sunt proiectate pentru usi de garaj individuale. Pentru garaje colective sau usi de garaj cu alte caracteristici, va rugam sa contactati personalul Gunther Tore pe pentru ofertarea unei solutii individualizate.

Pentru a putea deschide automatizat portile chiar in lipsa curentului electric, recomandam utilizarea sistemelor cu acumulatori de la Marantec.

ALEGEREA CORECTA A UNEI AUTOMATIZARI PENTRU PORTI BATANTE


Desen de principiu:Alegerea automatizarii unei porti batante trebuie sa tina cont de 3 parametrii importanti:


1.Greutatea portii2. Portanta la vant - automatizarile sunt dimensionate pentru suprafata acoperita 50% ( porti neplacate sau placate partial- tabla, lemn, policarbonat etc). In cazul in care suprafata este mai mare, va rugam sa contactati personalul Gunther Tore pentru alegerea unei solutii individualizate.


3. Conditiile geometrice

Cote stalp:


Va rugam sa masurati cotele g si e. Apoi folositi manualul de instalare pentru determinarea cotelor optime a si b. In cazul in care cotele a si b depasesc valorile inscrise in tabelele din manual, adresati-va personalului Gunther Tore pentru o solutie tehnica individuala.

Manual instalare Comfort516/516L

Manual instalare Comfort525


Recomandari de utilizare:
Pentru stabilitatea portilor in pozitia "inchis" recomandam instalarea electrozavorului de pardoseala.

Pentru a putea deschide automatizat portile chiar in lipsa curentului electric, recomandam utilizarea sistemelor cu acumulatori de la Marantec.
ALEGEREA CORECTA A UNEI AUTOMATIZARI PENTRU PORTI CULISANTE

Desen de principiu: 

Situatii posibile de instalare:


Poarta trebuie sa ruleze usor si fara obstacole mecanice. Recomandam folosirea unei feronerii de calitate Rolling Center.

Recomandari de utilizare:


Important!

Cotele din tabel au caracter de recomandare.

Pentru a putea deschide automatizat portile chiar in lipsa curentului electric, recomandam utilizarea sistemelor cu acumulatori de la Marantec.

Pentru porti mai grele sau mai mari, va recomandam sa contactati personalul Gunther Tore. Va putem pune la dispozitie in regim de comanda speciala automatizari mai puternice sau cu alte configuratii.
ALEGEREA CORECTA A UNEI AUTOMATIZARI PENTRU USI BATANTE

  

Diagramele pentru greutatile si latimile canatului de poarta:

SW2                                                                                                             SW5

SW2SW5

Important!

Cotele din tabel au caracter de recomandare.

Automatizarile FACE sunt concepute pentru regim intensiv de exploatare (duty cycle 100%). Automatizarile Face sunt reversibile; in cazul lipsei de curent, usa poate fi actionata manual foarte usor.

Comanda de deschidere se poate face atat prin dotarea automatizarii cu radare, covoare cu senzor, butoane, butoane de proximitate, dar si prin deschiderea manuala a usii.

Recomandam dotarea usilor grele cu elemente de siguranta: scannere laser, perdele infrarosu.


spacer